Klaver Giant Inspecties maakt onderdeel uit van de Klaver Giant Groep.
De Klaver Giant Groep bestaat uit zeven zelfstandige bedrijven onderverdeeld in de volgende zes specialismen:

  • Telecom
  • Beveiliging
  • ICT
  • Elektrotechniek
  • Klimaattechniek
  • Infratechniek

Gespecialiseerde installatiebedrijven
De bedrijven zijn zelfstandig en sterk gespecialiseerd. Een eigen directie en Management Team, eigen producten en diensten. Focus op de klanten en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Gericht op vakmanschap, innovatie en kwaliteit en op de hoogst mogelijke erkenningen in de eigen markt.

Samenwerking
De bedrijven werken samen om u beter van dienst te kunnen zijn. Eén aanspreekpunt tijdens de verkoop, de uitvoering en bij service en onderhoud. Altijd de specialistische kennis in huis. Gericht op efficiency en kostenbesparing. Altijd in uw voordeel.

Uw voordelen
U krijgt waar voor uw geld. Elk bedrijf is sterk gespecialiseerd:

U kunt vertrouwen op onze adviezen en onze oplossingen. U krijgt de oplossing die het best bij uw organisatie en bij uw (financiële) situatie past. Samen met u zoeken wij naar de meest optimale oplossing voor uw situatie. Dit garandeert de juistheid van uw investering en geeft u zekerheid, ook op langere termijn.

U bespaart aanzienlijk op uw investeringen. Ons inkoopvoordeel vindt u direct terug in de aantrekkelijke prijsstelling in onze offerte. Bij gelijktijdige aanbesteding van een project bij meerdere van onze bedrijven kunt u bovendien een projectkorting tegemoet zien. Onze service organisatie en storingsdienst staan altijd voor u klaar. U beperkt hiermee het risico op omzetverlies door storingen of uitval door achterstallig onderhoud. Onze uurtarieven voor service en onderhoud zijn bovendien zeer concurrerend.

U kunt gebruik maken van al onze specialisten. De technieken integreren steeds meer. ICT bijvoorbeeld is bijna voor alle systemen van belang. Dit geldt al langer voor de elektrotechniek. Wij kunnen u hierin integraal van dienst zijn. Samen kunnen we ook zoeken naar oplossingen die uiteenlopende technieken combineren. Naar oplossingen die innovatief zijn. Die uniek zijn en uw concurrentiepositie verbeteren.

U kunt altijd op ons rekenen. Ook als het een keer moeilijk is. Ook als er haast is. Wij streven ernaar een klantgericht bedrijf te zijn. Wij gaan voor een lange termijn relatie met u. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!