Voor de continuïteit van een bedrijf is het belangrijk dat de elektrotechnische installatie continue, veilig en doelmatig werkt zonder storingen. Dit wordt bereikt door een goed beheer van de elektrische installaties. Elektrotechnisch beheer waarbij u het onderhoud van en toezicht op de veiligheid en continuïteit van de elektrische installatie gewaarborgd heeft.

Hoe wordt Elektrotechnisch Beheer geregeld?
Goed elektrotechnisch beheer bereikt u door het inrichten van uw laagspanningsorganisatie:

  • het planmatig toezicht houden op de aanleg en onderhoud van de elektrische installatie;
  • het instrueren en opleiden van personen en betrokken die werken met of in de nabijheid van de elektrische installatie;
  • het beschrijven en implementeren een gestructureerde bedrijfsvoering van uw elektrische installatie.

Klaver Giant Inspecties beschikt over gediplomeerde ‘Installatieverantwoordelijken’ met ruime kennis op het gebied van beheer van uiteenlopende installaties. Voor assistentie of volledige installatieverantwoording. Dit betekent dat bij u op locatie de elektrotechnische installatie beheerd wordt door Klaver Giant Inspecties. De Installatieverantwoordelijke wordt door de installatie-eigenaar aangewezen als direct verantwoordelijke. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de elektrische installatie en elektrotechnische bedrijfsvoering. Wij inventariseren, structureren en implementeren uw elektrische bedrijfsvoering in een maatwerk beheersdocument. Hiermee bent u altijd verzekerd van een veilige werkomgeving voor u en uw werknemers en daarmee de continuïteit van uw bedrijf.